ЕДИ ВЕДЪР прави кавър на BEATLES за нова анимация на Netflix

13 Февруари 2016
news page

ЕДИ ВЕДЪР записа кавър на 'Magical Mystery Tour' за новата анимационна поредица на Netflix - 'Beat Bugs', в която са включени нови версии на общо 50 песни на BEATLES.

Можете да чуете варианта на вокалистът на PEARL JAM в трейлъра за сериите: 

 
 
 
'Beat Bugs' ни представя приключенията на банда от пет насекоми, които действат в градината на краен квартал.

Излъчването на сериите ще започне през август, след като създателят ДЖОШ УЕЙКЛИ е получил зелена светлина да режисира и продуцира поредицата от Netflix, след като компанията постигна договореност със Sony/ATV за правата да направи кавъри на песните на ДЖОН ЛЕНЪН и ПОЛ МАКАРТНИ.
 
Сред тях са и 'Help', 'All You Need Is Love', 'Penny Lane', 'Yellow Submarine', 'Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band', 'Come Together' и 'Lucy In The Sky With Diamonds'.

Освен ЕДИ ВЕДЪР, свои версии са записали и нашият човек КРИС КОРНЕЛTHE SHINS, ПИНК, OF MONSTERS AND MEN, ДЖЕЙМС БЕЙ и други, които предстои да бъдат потвърдени съвсем скоро.
 
ВЕДЪР, който през 2014 изсвири кавър на 'Imagine' на ДЖОН ЛЕНЪН на фестивал в Португалия, сподели своето вълнение от участието си в проекта:

"Благодарен съм, че съм част от визията на Джош. Това е великолепно шоу за децата, което комбинира красива анимация с прекрасни истории, както и някои от най-великите песни писани някога."
Източник: classicrock.teamrock.com