Ето колко средства събраха сервитьорите на ТАНГРА за ДЕТСКАТА ФОНДАЦИЯ

13 Март 2016
news page

1699 лв и 30 стотинки събрахме в трите вечери на акцията за намаляване на насилието сред децата.  

Както вече съобщихме, на 9, 10 и 11 март водещите на популярното радиошоу 'ДЖИТБОЛ' - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ и КОКО СТОЙНОВ работеха вечер като келнери в ресторант 'ТРИКРАКОТО ПИЛЕ'

И през трите дни, масите бяха препълнени и пред входа дори се изви опашка от желаещи да намерят място, сред които и някои много популярни личности. 

Към всички бакшиши изкарани от двамата новоизлюпени сервитьори, собственикът на кръчмата - ИВО 'ПИЛЕТО' РАДЕВ добави 10% от оборота, за да подкрепи дарителската инициатива, а радиото участва и с 10 % от всички продадени на място сувенири. 

Парите ще бъдат дарени на фондацията 'ЦВЕТАН ЦАНОВ'.

"Благодарим горещо на всички, които дойдоха и подкрепиха каузата. Имаше не само наши стари приятели и фенове, но и слушатели на радиото, с които имахме удоволствието да се срещнем за първи път лично. Като нищо може скоро пак да поработим като сервитьори." - не скриха удоволствието си ВЪРБАНОВ и СТОЙНОВ


 
Фондация 'ЦВЕТАН ЦАНОВ' е създадена в името на 12-годишния ЦВЕТАН, убит по жесток начин от младеж на 16 г. на 23 август 2011. Родителите на ЦВЕТАН я основават с цел предотвратяване на подобни трагедии и подпомагане на  намаляването на агресията и насилието между децата в България. 
 

Повече информация за фондацията може да намерите на нейния сайт – www.tzvetantzanov.com. 

Източник: RadioTangra.com