71-годишният ЕРИК КЛЕПТЪН отново глобен за превишена скорост

30 Април 2016
news page

ЕРИК КЛЕПТЪН отново си създаде проблеми с полицията за превишена скорост.

71-годишният бог на китарата бе спрян на път за вилата си в италиански стил в графство Съри миналия вторник, 26 април, след като нарушил с 'Порше'-то си ограничението от 65 километра на двупосочен път южно от Лондон.

Британските медии не съобщават скоростта, с която се е движел КЛЕПТЪН, но живописно описват, как мега музикантът бил принуден от последвалата го полицейска кола да отбие на следващата бензиностанция, където се снимал филм, чийто екип решил, че звездата паркира, за да се включи в продукцията.

"Ерик седна отпред до полицая. Прекара там цяла вечност и очевидно много му се караха. Накрая той много дълго се извинява." - разказва очевидец пред вестник Daily Mail.

ЕРИК КЛЕПТЪН, който този път се е отървал само с фиш за глоба, има дълга история от проблеми с пътните полицаи.

През 1988, книжката му бе отнета за 6 месеца, след като 'Ферари'-то му се подигра с патрулна кола вдигайки само 150 километра. Тезата на адвокатите му, че закъснявал за благотворителен мач по крикет, намали глобата на 151 паунда.
 
Британската книжка на КЛЕПТЪН бе взета отново през 2000 за нарушаване на ограничението с повече от 50 километра и пак край дома му в Съри.
 
Най-голямото постижение на ЕРИК, обаче, си остава случаят във Франция през 2004, когато издуха фуражките на агентите на местния КАТ, като мина покрай тях с 216 км със своето Porsche 911 Turbo.
Източник: contactmusic.com