Нашият ПЕТЪР ХЕРАКОВ иска ПАРИТЕ ви за създаване на нова НАСТОЛНА ИГРА

03 Август 2016
news page

 "Кой щи ми дадие парииий"? - не на шега се провикна нашият ПЕТЪР ХЕРАКОВ и ни погледна с честните си сини очи.

Дългогодишният съучастник на 'ДЖИТБОЛ', който управлява популярния столичен клуб за настолни игри 'ТРИТЕ ТРОЛА' иска да ви въвлече в нова кампания.

Ето и поясненията с негови думи:

"'Among Thieves' е игра за кражби, хитри и безчестни дела. 'Among Thieves' - новата българска настолна игра - има нужда от подкрепа в Kickstarter, за да стане реалност! 

Ние сме единствените честни крадци в България! И ще те черпим бира, ако успеем!

Подкрепи ни в Kickstarter до 25 август!"

Да го подкрепим ето тук

Създатели на проекта са група родни ентусиасти (имената им и повече за тях ще откриете в линка към Kickstarter), които от години се събират около масата и играят с карти, зарове и пионки. След почти едногодишен труд, те най-после са готови да представят и собствения си проект, плод на техния опит като играчи, но най-вече на страстта им към настолните игри.

Пътят им от август миналата година до днес е дълъг и изпълнен с вълнуващи преживявания: от първия сблъсък с това как се прави добра crowdfunding кампания, през стотици игрови тестове, няколко посещения на конвенции за игри, участие в международен конкурс за прототип на игра, та чак до спечелването на наградата за най-очаквана българска игра на 2016-а в края на юни. 

Вижте ги и във Facebook...

Източник: RadioTangra.com