РОБИ УИЛЯМС се подигра на ДЖИМИ ПЕЙДЖ от сцената в неделя

28 Септември 2016
news page

РОБИ УИЛЯМС се подигра открито на ДЖИМИ ПЕЙДЖ от сцената по време на фестивала Apple Music в Лондон в неделя. 

Малко повече от година, след като спечели междусъседския спор с китариста на LED ZEPPELIN, бившият певец на TAKE THAT включи в концерта си началните акорди на 'Whole Lotta Love' на ZEPPELIN с думите: “Това е поздрав за моя съсед”, но вместо оригиналния текст, започна да пее “I’m gonna dig a big hole … and fill it full of shit.“ - преди да превключи на своята собствена песен 'Kids'.

През януари 2015, ДЖИМИ ПЕЙДЖ подаде жалба в общината в Западен Лондон, с която изрази своя страх, че плановете на неговия съсед РОБИ УИЛЯМС да ремонтира и "модернизира" своя новозакупен дом, ще нанесат вреди на целия район.

Два месеца по-късно, китаристът на LED ZEPPELIN помисли, че е спечелил, след като УИЛЯМС оттегли внесените в общината проекти, но се оказа, че това е било направено само, за да бъдат нанесени някои промени в дизайна. 

През юли 2015, той получи разрешение да започне обновяването на дома си, след като всички институции, включително и комисията по опазване на историческото наследство, разгледаха внесените и от двете страни съображения. Единствената препоръка към УИЛЯМС бе да намали до минимум вибрациите от ремонтните дейности. 
 
Вижте двете съседни къщи тук.
Източник: ultimateclassicrock.com