ДНЕС в 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛ. ОБРЕТЕНОВ от 14:00

04 Ноември 2016
news page

Днес в студиото на 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ гостува ВАСИЛ РУСЕВ - ЧАЙКАТА (снимка 'Пощенска кутия за приказки').

Той е вокалист и китарист на групата с най-очакван ривайвъл в българската музика. Голяма част от феновете, които ги наричат „култова“ банда, никога не са ги слушали на живо, но фанатично постват тяхна музика в социалните мрежи с коментари – "най-доброто в България"… 

Днешният гост е баща, има собствено звукозаписно студио, магазин за вино, чувство за хумор, авторска книга. Пише музика в различни стилове, но досега не успя с нищо да стане толкова популярен, колкото с група ТЪМНО.

Под много неща се подписва като Seagleboy, въпреки че определено си е Seagleman… Има издадена книга с проза, но водещите смеят да твърдят, че стихията му е SMS поезията… Дебютът му в литературата се нарича 'Нек'ви тъпотии, глупости, простотии'

Той стои зад БИЧЕТО, зад ДИБИДЮС, ПАНАКА, участва във VFG и още десетки неща, за които днес може и да не стане въпрос -  все още не се знае, дали за пореден път ВАСИЛ РУСЕВ не е сърдит и дали въобще ще реши да говори или само ще изпие служебния алкохол в радиото. 

 

Ще слушаме песни от втория, неиздаден досега албум на ТЪМНО и задължително ще се търси отговор на въпроса - ще се случи ли дори еднократно събиране на оригиналния състав на групата! 

Не пропускатйте 'КАКВИ ВРЕМЕНА' този петък от 14.00 до 16.00 часа.

Предаването на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ има и няколкото му повторения по радиото - вижте цялата програма.

Откриващата шапка за новия сезон е озвучена от характерия глас на великия ДЖОНИ ПЕНКОВ вижте тук
 

 

Източник: RadioTangra.com