Чудесни промо цени на ТАНГРА МЕГА РОК фланелките на концерта за ЛЕМИ

27 Декември 2016
news page

Утре е големият ден - концертът в прослава на музиката и живота на ЛЕМИ КИЛМИСТЪР (подробности).

16 велики MOTORHEAD песни ще бъдат изпълнени на живо, а поради големия интерес, шоуто бе преместено в голямата зала на *MIXTAPE 5* - билети с цена 10 лв все още се продават в системата на Eventim - ТУК, а в самия ден и на входа ще бъде 15 лв.

Последното шоу за 10-тия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК ще бъде и най-емоционалното!
 
Защото ЛЕМИ КИЛМИСТЪР е жив завинаги!
 
Специално за случая - фланелките на радиото ще бъдат с промо цени на щанда със сувенири - 10 лв, а моделът '9 години', дори ще бъде 9 лв. 
 
 
За да не употребяваме пластмаса и найлон - ако си купите нещо - ще получите безплатна торба от плат на предаването 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ (вижте долу). 

Освен музикалните преживявания на концерта ще можете да се възползвате и от чудесни предложения - оригиналните MOTORHEAD слушалки - също на много специални цени, фланелките за шоуто, маските, както и още много официални MOTORHEAD и ТАНГРА МЕГА РОК сувенири. 
 

200 маски с образа на ЛЕМИ за партито вече са готови. На щанда с богатства ще намерите и оригиналните MOTORHEAD слушалки на специални цени, фланелките за шоуто, маските, както и още много официални MOTORHEAD и ТАНГРА МЕГА РОК сувенири.

Готово е и гигантското знаме - така нареченият backdrop, който ще стои на сцената зад музикантите. То е с размери 4 x 2 метра и е от плат, а след шоуто може да бъде ваше. Стартовата цена на този интересен сувенир е 300 лв.

Елате на последния концерт за 10-тия рожден ден на вашето радио...на 28 декември - ЛЕМИ КИЛМИСТЪР е жив завинаги!
Проектът TANGRA MEGA MULLETS се роди през 2008 и изригна еднократно, като записа кавър на 'Бъди какъвто си' на ТАНГРА
 
 
Източник: RadioTangra.com