КИРИЛ МАРИЧКОВ ще изпее парче от първия MOTORHEAD в чест на ЛЕМИ

27 Декември 2016
news page

Ден преди големия концерт в прослава на ЛЕМИ в София, продължава трескавата работа по неговото осъществяване във всички аспекти. 

КИРИЛ МАРИЧКОВ също е част от подготовката, защото ще излезе на сцената за една песен на MOTORHEAD.

Припомняме, че когато му предложихме да се включи в TANGRA MEGA MULLETS за това специално шоу, той категорично отхвърли идеята ни, това да е 'Love Me Forever', с думите:

"Не искам бавно парче - искам истинския MOTORHEAD. Гледах ги на живо още през 1980 - ЛЕМИ е невероятен".

Предводителят на ЩУРЦИТЕ избра песента 'On Parole' от най-първия запис на MOTORHEAD, но предпочете да свири на своята собствена бас китара, вместо на автентичния Rickenbacker, предоставен му с удоволствие от АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ.

МАРИЧКОВ, който твърди, че е връстник на ЛЕМИ, но в действителност и с близо година по-голям от него, разказа в коледното издание на 'КАКВИ ВРЕМЕНА' по радио ТАНГРА МЕГА РОК пред микрофона именно на ОБРЕТЕНОВ и ИЛИАНА БОЙЧЕВА за първото си посещение на концерт на MOTORHEAD през 1980 - слушайте тук.

16 велики MOTORHEAD песни ще бъдат изпълнени на живо утре, а поради големия интерес, шоуто бе преместено в голямата зала на *MIXTAPE 5* - билети с цена 10 лв все още се продават в системата на Eventim - ТУК, а в самия ден и на входа ще бъде 15 лв.

   

Източник: RadioTangra.com