ДЕВИН ТАУНЗЪНД с 20-минутно видео за магията и виното на Пловдив

09 Януари 2017
news page

Сензационният DEVIN TOWNSEND PROJECT ще се представи за първи път на живо у нас - на 22 септември 2017 в Античния театър в Пловдив.

Цели девет месеца преди шоуто, самият ДЕВИН ТАУНЗЪНД пристигна в България, за да снима къс филм, с който ще представи на феновете по света Пловдив, Античния театър и българското вино.

За концерта през септември се очаква безпрецедентен в нашата история РОК туризъм, като по-голямата част от билетите вече са изкупени от фенове от цяла Европа, Съединените щати, Канада и дори Австралия.

Ето го и видеото: 

 

Пускането на билетите в продажба възпламени феновете на ДЕВИН ТАУНЗЪНД по целия свят и над 1000 билета бяха купени още в рамките на първия ден.

Отдавна са изчерпани всички билети от така наречения Golden circle - с капацитет 1069.

Все още има билети в другите три ценови категории - продажбата е екслузивно в системата на Eventim.bg - ето тук.

До 22 юни - цените са следните 45 лв (страничен сектор), 55 лв (обикновени) и много ограничено количество 65 лв (silver).
От 22 юни до деня на концерта, цената се покачва с 5 лв във всяка категория.

Епичното шоу ще се състои от две части - в първата, ДЕВИН ТАУНСЪНД и групата му ще излязат на сцената заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН, за да представят хитове, избрани от феновете в допитване, което предстои да бъде обявено в официалния сайт на музиканта, а във втората ще бъде представен легендарният албум 'Ocean Machine' по повод 20-тата годишнина от неговото излизане.

 

Шоуто е част от седмото издание на организирания от радио ТАНГРА МЕГА РОК световен музикален форум Sounds Of The Ages.

На следвашия ден - 23 септември, ще имаме невероятния шанс да гледаме в Античния театър и легендарния MANFRED MANN'S EARTH BAND (промо билети).

ДЕВИН ТАУНЗЪНД избухна още през 1993, когато една 21-годишен бе поканен да пее всички водещи вокали в соловия албум на СТИЙВ ВАЙ – ‘Sex & Religion’.

Там лудият канадец се сработи впечатляващо с гениалния китарист и барабаниста ТЕРИ БОЗИО (ФРАК ДЗАПА) и басиста ТИ ЕМ СТИВЪНС.

След това, за да избяга от сянката на ВАЙ, той продължи с проекта STRAPPING YOUNG LAD, а след това като ДЕВИН ТАУНЗЪНД и с актуалния DEVIN TOWNSEND PROJECT.

Известно време работи и с басиста ДЖЕЙСЪН НЮСТЕД (METALLICA) и винаги привлича около себе си супер музиканти.

Често наричат ДЕВИН ТАУНЗЪНД - 'ФРАНК ДЗАПА на 21 век', но самият той скромно отлонява сравнението и стеснително приема множеството награди - няколко 'Джуно' в Канада, както и различни престижни отличия в Европа - на Metal HammerProg mag и други.

DEVIN TOWNSEND PROJECT се очаква с нетърнпение и от години от феновете у нас. Тази мечта ще се сбъдне на 22 септември 2017 в Античния театър.

Пловдив - европейска столица на културата 2019!

Източник: RadioTangra.com