Вижте официалните сувенири на ASKING ALEXANDRIA за концерта в събота

10 Март 2017
news page

Утре, 11 март, ASKING ALEXANDRIA ще свирят за първи път у нас в зала 'Универсиада' по повод 11-ия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Самата група води със себе си още две банди - американците THE WORD ALIVE и британците SILENT SCREAMS

Ден преди шоуто, имаме възможност да ви покажем официалните сувенири, които мениджмънтът на ASKING ALEXANDRIA ще предложи на феновете в София.

Става дума за 6 модела фланелки, 1 качулка с цип и 1 шапка. Виждате снимки на всички артикули долу.
 
Ще ги откриете на специалния щанд със сувенири още след отварянето на вратите на залата в 18:00, като цените ще бъдат определени от групата утре.
 
 
Касата за билети на зала 'Универсиада' ще бъде отворена в 17:00 часа - билетите ще бъдат с цена 45 лв, но все още можете да откриете билети с цена 40 лв в системата на Eventim.bg - ТУК 
 
Деца до 7 ГОДИНИ (включително) влизат без билет, но с пълнолетен придружител с редовен билет. Концертът ще завърши преди 22:00, така че младежи между 14 и 18 ГОДИНИ могат да присъстват сами, без придружител, след като си закупят билет.
 
Деца от 8 до 13 ГОДИНИ (включително) се нуждаят и от билет и от придружител с билет. Молим, носете си лична или ученическа карта!!! Текстът продължава и под снимката.
 
 
 
Вратите на зала 'Универсиада' ще бъдат отворени за феновете в 18:00 - концертът ще започне в 18:45, за да завърши рано - в 22:00 и ще бъде от типа All Ages.

Алкохол НЯМА да се сервира на младежи до 18 години.

ПУШЕНЕТО В ЗАЛАТА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! НАРУШИЛИТЕ ЗАБРАНАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА! 

Не е разрешено внасянето в залата на:

- напитки;
- видеокамери и фотоапарати;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- остри и опасни предмети;
- стъклени бутилки.


На щанда със сувенири ще има и официален merchаndise и на другите 2 групи - американците THE WORD ALIVE и британците SILENT SCREAMS

ASKING ALEXANDRIA идват за първи път у нас в зала 'Универсиада' по повод 11-ия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

 

Източник: RadioTangra.com