КЪРНЕВ и ЗВЕЗДИ журират новия 'BATTLE OF THE BANDS' за Могилово

16 Март 2017
news page

ДИМИТЪР КЪРНЕВ и ЗВЕЗДИ отново са жури на конкурс от типа 'Battle of the bands', този път заедно с румънската певица АУРА (на снимката).

След като отдадоха таланта си на фестивала в Каварна през 2015, китаристът на D2 и вокалистът на АХАТ този път ще упражнят правото си на глас при избора на млада българска група.
 
Тя ще се включи в афиша на новия фестивал в долината на виното, за да ги видим на една сцена с WASP, GOTTHARD, DIRKSCHNEIDER и ДОРО.
 
"Много искахме да имаме и дама в журито и благодарим на Аура, че прие поканата ни. Сигурни сме, че изборът на тримата няма да е лесен, но ни очаква поредното приключение в търсене на яки банди!“ - споделят организаторите от изба Midalidare.
 
Условия за участие в 'Midalidare Battle of the bands' (публикуваме без редакция):

До 31 март кандидатите да изпратят на е-mail: midalidare.bob@gmail.com: 

- 2 или 3 авторски парчета, сред които поне едно трябва да бъде на английски език и изпълнение наживо ще бъде от полза. (условие е видеата да бъдат качени в YouTube)
- да бъде приложена информация за групата
– лице и мейл за обратна връзка 
- предпочитан град за кастинг (София, Пловдив, Стара Загора). 
- Бандата да може да изсвири минимум 30-минутен сет. 
 
По изпратените материали, ще се извърши предварителен подбор на групите. До 10 април 2017г. ще бъдат обявени класиралите се, както датите и местата на кастингите в посочените градове, където участниците ще трябва да представят на живо своя музикален потенциал. Квалифицираното жури ще излъчи 3 български групи, които ще влязат в битка с банди и от други страни още през първия ден на Midalidare - Rock In The Wine Valley.
 
Източник: 8pm.bg