ДНЕС в 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛ. ОБРЕТЕНОВ в 14:00

17 Март 2017
news page

Днес продължава новият сезон на 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ, които се чудят следното:

"Как ли да ви представим днешният гост… защо не като млада футболна надежда, реализирала се в музиката… защо не като един от най-смешните и забавни Facebook  коментатори или най-вманиачените фенове на Ливърпул… защо не като любимец на барманките… а може би с алтер егото му Антон…"  

Днес в 'КАКВИ ВРЕМЕНА' гостува ДЕЯН ДРАГИЕВДАКАТА… но! … никак сигурно едната част на шоуто ще е посветена изцяло на АНТОН, защото като че ли той е по-забавен!

ДАКАТА влиза в нашите уши, умове и сърца в началото на 90-те като част от легендата ТЪМНО… е от тук нататък става сложно, защото групите и артистите, с които е свирил са наистина десетки… ще се опитаме да изброим само най-значимите или най-смешните… PANICAN WHYASKER, РЕВЮ, TANGRA MEGA MULLETS (на снимката), ПИРОМАНИЯ, BABYFACE CLAN, PHUTURE SHOCK, РУТ КОЛЕВА, SAINT ELECTRICS, УИКЕДА, БИЧЕТО, DAILY NOISE CLUB, НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, GROOVY BONE CRUSHER, СЕКТА, ривайвъли на група ТАНГРА, BORA DOKLE PROJECT, Фестивалния бенд на София Филм Фест….

В общи линии, ДАКАТА само в Ку Ку бенд не е свирил или замествал…. В Google той е една бг рок вселена -  чекнете го, най-малкото ще цвилите от смях на много снимки…

Не пропускайте 'КАКВИ ВРЕМЕНА' този петък от 14.00 до 16.00 часа с един от най-големите български музиканти и барабанисти… човека за чието свободно време се бият винаги поне пет групи или артисти – ДЕЯН ДРАГИЕВ-ДАКАТА

Предаването на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ има и няколкото му повторения по радиото - вижте цялата програма

 

Източник: RadioTangra.com