Соловият албум на ЛЕМИ КИЛМИСТЪР може да излезе още тази година

30 Март 2017
news page

Дългоочакваният соло албум на ЛЕМИ може да излезе още тази година.

 
Това става ясно от интервю за Metal Talk с ДЖИМ ВОКС от германската група SKEW SISKIN, който работи по изданието от много години насам.
 
"Все още те знам кога точно ще излезе, защото решението е в ръцете на мениджмънта на MOTORHEAD. Толкова много неща ни остави ЛЕМИ, а отделно има и страшно много други записи, така че трябва да се избира внимателно, а от друга страна, нищо не ни принуждава ва бързаме." - подчертава ВОКС.
 
Идеята за соловия албум на ЛЕМИ се появява още през 2003, но тъй като самият тай няма идея какво точно да включи в него, се обръща към ВОКС с молба да му помогне в това.
 
"Това беше точно обратното на работата му с MOTORHEAD, защото се правеше в свободното му време от групата. Казах му, че винаги, когато има възможност, е добре дошъл в моето студио в Берлин и може да прави каквото си иска. Така постепенно събрахме песните. Има 10 готови и мислехме да ги издадем отдавна, но когато ЛЕМИ се разболя, спря да работи върху това. Но песните са завършени." - пояснява ВОКС.
 
В интервю през 2013, ЛЕМИ разкри, че мисли да кръсти дебютния си солов албум 'False Teeth For The Deaf'

По всяка вероятност, в него ще бъдат включени две песни записани с REVEREND HORTON HEAT, две с THE DAMNED, едно и по едно с ДЕЙВ ГРОЛ и ДЖОАН ДЖЕТ.
 
В същото интервю, ЛЕМИ споделя, че планира да запише и една песен със СКИН от SKUNK ANANSIE за самостоятелния си албум, но все още няма потвърждение, че това се е случило.
Източник: blabbermouth.net