Официално от организатора - над 7000 души на фестивала 'МИДАЛИДАРЕ'

12 Юни 2017
news page

Над 7 000 души са посетили посетили първото издание на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley в село Могилово.

Това четем в официалното прессъобщение-равносметка, разпространено от органиаторите.

ДИЙ СНАЙДЪР, GOTTHARD, ДОРО ПЕШ, DIRKSHNEIDER (на снимката), които бяха основните имена на фестивала, са опитали виното на лозарския район и са се забавлявали с публиката по време на тридневното шоу.
 
Ето и останалата част от съобщението, без редакция:

"Над 7 000 души преминаха през първото издание на Midalidare Rock In The Wine Valley в Могилово. Тридневният фестивал завърши с истински рок легенди, които доказаха, че все още могат да изненадат феновете, както и че рокът е неотмираща музика. Dirkshneider изпълни някои от емблематичните парчета, качвайки адреналина на сцената.

Ето ни отново заедно! Нека да видим какво можете!“, заяви Dee Snider, който този път се появи със своята банда и представи парчета от новия си албум. Вокалът на Twisted Sister беше оставил традиционната за бандата визия, в полза на удобни джинси. В нито един момент от вечерта обаче, не изневери на енергията и задължителната интеракцията с публиката. Преди световните имена на сцената се качиха успешната млада рок банда SEVI и групата с дългогодишна история в българската рок музика – Конкурент.   

„Тук се чувстваме като у дома. България беше едно страхотно начало за нас и сме щастливи винаги, когато имаме възможност да се върнем тук“, сподели фронтменът на бандата - Scarlet Aura, която беше част от втората вечер.

Вълна от усмивки и възгласи предизвика появата на кралицата на метъла – Doro Pesh, която заяви сантимента към българските фенове със сценичен заряд, автографи и снимки, непосредствено след изпълнението.  

Швейцарците от Gotthard изпълниха сцената с някои от култовите парчета на групата като не пропуснаха двата периода с различни вокали, през които бандата премина. След класиката на световно утвърдените рокаджии, дойде време и за изпълнението на най-развълнуваните изпълнители – момчетата от Seconday, които спечелиха рок битката в първата нощ от фестивала.  Публиката беше изненадана с впечатляващо пиро шоу.
 
 
Източник: 8pm.bg