ДЕВИН ТАУНСЪНД и СТИЙВ ВАЙ отново заедно на сцена след 25 години

15 Юни 2017
news page

Китарният бог СТИЙВ ВАЙ и старият му съучастник - мултифункционалният гений ДЕВИН ТАУНСЪНД ще се качат на сцена заедно за първи път от 25 години насам.   

Това ще стане на фестивала Starmus в Норвегия, който започва тази неделя, 17 юни.


ДЕВИН
бе вокалистът в убийствения солов дебют на ВАЙ - 'Sex and Religion' през 1993 редом с още убийствени музиканти като ТЕРИ БОЗИО (барабани) и ТИ ЕМ СТИВЪНС (бас).

Новината за новата съвместна работа бе обявена от самия ДЕВИН на наградите Golden Gods на британското списания Metal Hammer през изминалия уикенд, на които бе удостоен със званието 'Господар на рифовете'.
 
Според него, двамата с ВАЙ ще изпълнят поне една песен от 'Sex & Religion' в Норвегия.
 
Напомняме, че сензационният DEVIN TOWNSEND PROJECT ще се представи за първи път на живо у нас - на 22 септември 2017 в Античния театър в Пловдив.
 
Цели девет месеца преди шоуто, самият ДЕВИН ТАУНЗЪНД беше в България, за да снима къс филм, с който ще представи на феновете по света Пловдив, Античния театър и българското вино.
 
За концерта през септември се очаква безпрецедентен в нашата история РОК туризъм, като по-голямата част от билетите вече са изкупени от фенове от цяла Европа, Съединените щати, Канада и дори Австралия.
 
Ето го и видеото: 
 
 
Източник: noisecreep.com