Режисьорът на 'ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ' прави филма за ФРЕДИ МЪРКЮРИ

17 Юли 2017
news page

Биографичният филм за ФРЕДИ МЪРКЮРИ най-после видя зелена светлина, след като всички замесени страни са постигнали споразумение и работата по него ще започне още следващата седмица.

Това бе официално потвърдено в официалния сайт на QUEEN, като същевременно с това става ясно, че заглавието е 'Bohemian Rhapsody', а режисьор ще бъде БРАЙЪН СИНГЪР - правил 'Обичайните заподозрени', както и почти всички части на 'X-Men'.   

Потвърдено е и, че в ролята на ФРЕДИ ще видим РАМИ МАЛЕК ('Нощ в музея', 'Mr Robot').

Китаристът на QUEEN - БРАЙЪН МЕЙ и барабанистът РОДЖЪР ТЕЙЛЪР ще бъдат музикални директори на филма, но все още не е ясно кой ще изпълни ролите на музикантите (в това число и на басиста ДЖОН ДИЙКЪН) като млади.

По този проект се работи вече от много години, като през лятото на 2013, САША БАРЪН КОЕН, който бе ангажиран като режисьор и изпълнителн на главната роля, се оттегли, поради разминаване на концепции с тримата живи членове на QUEEN.
 
'Има невероятни истории свързани с Фреди." - разказваше КОЕН. 'Човекът е бил див! Имало разни случки на партита, на които сред гостите са се разхождали джуджета с купички пълни с кокаин на главите."
 
Препродукцията на 'Bohemian Rhapsody' започва още следващата седмица - снимките през септември. Очаква се филмът да излезе на екран през 2018.
Източник: ultimateclassicrock.com