ДНЕС в 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛ. ОБРЕТЕНОВ от 14:00

28 Юли 2017
news page
Днес 'КАКВИ ВРЕМЕНА' показва, че може да си рок легенда без да свириш на инструмент – днес гостува ОГНЯН АНГЕЛОВ-ОА.  

Той е част от българската рок общност още от 80-те години. Част от екипа на телевизионното 'РОКОКО', част от екипа на вестниците 'Ритъм' и 'Меридиан Рок Шоу', автор на собствена рубрика в списание 'Попкорн'.

Мениджър на групите ПИРОМАНИЯ и КРЕШ, основател на колектива ОА хеви фото бенд. Негови са голяма част от най-легендарните рок фотографии от началото на 90-те години. Снимки за обложки на албуми, плакати и корици неизменно издават неговия стил на възторжен хеви метъл фен. Близък приятел и съратник на реално всеки български рок музикант. Заснел стотици часове метъл концерти, но и хиляди часове прекрасна класическа музика, облечен в елегантен костюм  в зала 'България'. 

Човек с гигантско чувство за хумор, автор на едни от най-смешните лафове. Оператор на 'Кречетало' и 'Голямото Рок Междучасие', страстен любител на италианската кухня. Уникален характер, който без да има проблем остави зад себе си и алкохола и цигарите. Вдъхновяващ оптимист. Огромен пичага! Умел инвеститор и борсов играч. Верен съмишленик и безценен приятел на водещите! Дете на прекрасни родители, за които днес неизменно ще стане дума!
 
С удоволствие представяме ОГНЯН АНГЕЛОВ-ОА - един човек пълен със страхотни рок истории!

Снимка: Facebook
 
Не пропускайте 'КАКВИ ВРЕМЕНА' този петък от 14.00 до 16.00 часа.

Предаването на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ има и няколкото му повторения по радиото - вижте цялата програма.
Източник: RadioTangra.com