ДНЕС в 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛ. ОБРЕТЕНОВ от 14:00

11 Август 2017
news page

Днес продължава новият сезон на 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ, които се чудят следното:

"Как ли да ви представим днешният гост… защо не като млада футболна надежда, реализирала се в музиката… защо не като един от най-смешните и забавни Facebook  коментатори или най-вманиачените фенове на Ливърпул… защо не като любимец на барманките… а може би с алтер егото му Антон…"  

Днес в 'КАКВИ ВРЕМЕНА' гостува ДЕЯН ДРАГИЕВДАКАТА… но! … никак сигурно едната част на шоуто ще е посветена изцяло на АНТОН, защото като че ли той е по-забавен!

ДАКАТА влиза в нашите уши, умове и сърца в началото на 90-те като част от легендата ТЪМНО… е от тук нататък става сложно, защото групите и артистите, с които е свирил са наистина десетки… ще се опитаме да изброим само най-значимите или най-смешните… PANICAN WHYASKERРЕВЮTANGRA MEGA MULLETS (на снимката), ПИРОМАНИЯBABYFACE CLANPHUTURE SHOCKРУТ КОЛЕВАSAINT ELECTRICSУИКЕДАБИЧЕТОDAILY NOISE CLUBНОВА ГЕНЕРАЦИЯGROOVY BONE CRUSHERСЕКТА, ривайвъли на група ТАНГРАBORA DOKLE PROJECTФестивалния бенд на София Филм Фест….

В общи линии, ДАКАТА само в Ку Ку бенд не е свирил или замествал…. В Google той е една бг рок вселена -  чекнете го, най-малкото ще цвилите от смях на много снимки…

Не пропускайте 'КАКВИ ВРЕМЕНА' този петък от 14.00 до 16.00 часа с един от най-големите български музиканти и барабанисти… човека за чието свободно време се бият винаги поне пет групи или артисти – ДЕЯН ДРАГИЕВ-ДАКАТА

Предаването на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ има и няколкото му повторения по радиото - вижте цялата програма

 

Източник: RadioTangra.com