Специални мерки за безопасност за ДЕВИН ТАУНЗЪНД в Пловдив

20 Септември 2017
news page

Дългоочакваният момент наближава - този петък, сензационният DEVIN TOWNSEND PROJECT ще се представи за първи път на живо у нас.

Рекорден брой публика ще изпълни Античния театър за първото посещение на 'ЛУДИЯ КАНАДЕЦ'.

За тяхна СИГУРНОСТ и УДОБСТВО ще бъдат отворени всички входове на театъра (ВИЖТЕ СХЕМАТА) както следва: 

ГОРЕ (откъм стария град) - номерирани от 1 до и ДОЛУ - вход 0 (откъм църквата Св. Марина).

Вратите на Античния театър ще бъдат отворени за публиката в 18:00 - концертът започва в 20:00, като всеки притежател на билет ще може да влезе САМО през съответния вход за СВОЯ СЕКТОР.

СХЕМАТА (която е на английски поради големия брой фенове от чужбина), ще бъде отпечатана във всичките си цветове и закачена на всички входове, чийто номера ще се виждат отдалече. При евентуални проблеми, молим да се обърнете към многобройните ни стюарди.

ХОРА СЪС ЗАТРУДНЕНО ПРИДВИЖВАНЕ (колички) - за тях е предназначен специалният вход на театъра - намира се горе, между входове №1 и №2 (няма го на схемата). Притежателите на билет, които имат нужда от него могат да се обърнат към многобройните ни стюарди или да се свържат с нас на специалния телефон 0888 431-555.

ТЕКСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА И ПОД СХЕМАТА:     

Последни билети ще откриете в системата на Eventim.bg - ето тук.

Притежателите на фалшиви билети няма да бъдат допуснати до концерта!!!

ДЕЦА до 7 години (включително) влизат без билет, но стоят в родителите си без право на допълнително място. Необходимо е да представите на входа декларация за придружител, която можете да изтеглите от сайта на нашите партньори MVP Security LTD - ТУК.  

В Античния театър НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ:
професионални камери и фотоапарати;
- чадъри (помислете за дъждобрани); 
- прътове за знамена;
- обемисти сакове;
- напитки;
- хладни и огнестрелни оръжия;
- лица в неадекватно състояние.

ВНИМАНИЕ:

- Зрители НЯМА да бъдат допускани да гледат концерта от централната околовръстна алея на Античния театър, която трябва да остане свободна за придвижване. Стюардите и охраната ще се грижат всеки да заеме мястото си в своя сектор, според билета. 
- Театърът НЕ РАЗПОЛАГА с ГАРДЕРОБ - молим да се съобразите с това предварително (не носете обемисти сакове и фотоапарати)!

ДОПЪЛНИТЕЛНО:
- Освен регулярните тоалетни, в Античния театър ще бъдат монтирани и временни тоалетни за удобство на рекордния брой зрители.
- В театъра ще има и два бара с вода и фестивални напитки...

ОХРАНАТА и СТЮАРДИТЕ: 
Обръщайте се към тях и при нужда от медицинска помощ, съседи по място с "чалга" поведение и други. Охраната и стюардите са с нас на този концерти, за да ви помагат и пазят.

ДЕВИН ТАУНСЪНД и групата му ще излязат на сцената заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН, за да представят хитове, избрани от феновете в допитване, което предстои да бъде обявено в официалния сайт на музиканта, а във втората ще бъде представен легендарният албум 'Ocean Machine' по повод 20-тата годишнина от неговото излизане.

Шоуто е част от седмото издание на организирания от радио ТАНГРА МЕГА РОК световен музикален форум Sounds Of The Ages.

Източник: RadioTangra.com