Дъщерята на СТИНГ ще бъде DJ в столичния клуб 'Ялта' тази вечер

13 Октомври 2017
news page

ЕЛИЪТ СЪМНЪР е дъщеря на СТИНГ и малко след неговия концерт в столичната Арена Армеец, тя идва за собствено шоу.

С артистичния си псевдоним VAAL, заедно с TALE OF US, които откриват таланта ѝ за електронна музика, тя ще се представи тази вечер в Room 1 в клуб 'ЯЛТА'.

Билети ще се продават само на място!

ЕЛИЪТ е доста повече от просто „дъщерята на Стинг“. Създава първото си парче на 13 години, а на 17 вече е подписала с лейбъл, който издава първия ѝ албум заедно с тогавашната ѝ банда I BLAME COCO.

Позната като КОКО (семеен псевдоним), 21-годишната ЕЛИЪТ постепенно установява, че не харесва това, което прави и не се чувства удобно да го прави. По тази причина сама решава да саботира кариерата си на денс-поп принцеса и се усамотява за дълго време. Тогава тя разучава непознати за нея досега стилове музика, включително и хаус музика, в която се влюбва. Съвсем скоро след това мистериозният артист VAAL се ражда. 

Впечатлени от музиката ѝ, берлинското дуо TALE OF US я правят част от лейбъла си Afterlife, за който издават 'The Wander To Hell' EP и 'Monument'. От край време момчетата и VAAL обикалят клубовете в Европа, а сега е време да ги видим и на българска земя. 

 

 

.

Източник: keycom.bg