Деца до 10 години без билет на концерта на ANATHEMA и ALCEST в София

24 Октомври 2017
news page

Утре е големият есенен концерт на радио ТАНГРА МЕГА РОК - великолепните ANATHEMA и ALCEST ще се представят на живо в СТУДИО 'ОРФЕЙ' в София.

Шоуто е част от европейското турне на ANATHEMA в подкрепа на 'Optimist', който бе обявен за 'ПРОГРЕСИВ АЛБУМ №1 на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ' тази година. 

ДЕЦА до 10 
години (включително) влизат без билет, но е необходимо да представите на входа декларация за придружител, която можете да изтеглите от сайта на нашите партньори MVP Security LTD - ТУК.

Вратите ще бъдат отворени за публиката в 18:30, а ALCEST се качват на сцената в 19:30!

Последни билети с цена 45 лв ще откриете в системата на Eventim.bg - ТУК, а утре (ако останат) ще бъдат по 50 лв. 

В залата НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ:
професионални камери и фотоапарати (изискване на групите);
- обемисти сакове;
- напитки;
- хладни и огнестрелни оръжия;
- лица в неадекватно състояние.

Ще бъде отворен специален гардероб за връхни дрехи, както и два бара!

Текстът продължава и под снимката:  

ANATHEMA винаги свирят на специални места у нас - Античния театър в Пловдив или зала 'България' в София. Този път, новата сценична продукция на групата ще бъде реализирана в СТУДИО 'ОРФЕЙ', където ще се разгърнат и особеностите в шоуто на ALCEST.

Ето и точния адрес на залата, която се намира зад Интерпред - булевард 'Самоков' № 60, Метростанция 'Жолио Кюри', до автогара 'Юг'.

'ОРФЕЙ' досега, не беше популярно място за рок и метъл феновете, но всъщност се намира на много удобно място - само на 7 минути пеша от метростанция 'ЖОЛИО КЮРИ' - вижте картата долу. 

 

Източник: RadioTangra.com