Гледайте новото видео на LAST HOPE - турнето в Европа започва утре

07 Ноември 2017
news page

LAST HOPE направиха премиера на новото си официално видео - 'Chain Reaction'.

То излиза по повод новото голямо европейско турне на най-концертиращата българска банда, което започва утре.

Първият концерт е в Hafenklang в германския град Хамбург заедно с тоталния хардкор култ CRO-MAGS, след което започва серия от 15 дати с DEATH BEFORE DISHONOR в Белгия, Испания, Португалия, Франция, Италия, Швейцария, Германия, Австрия и Чехия.

В някои от концертите ще участват и AGNOSTIC FRONT, BRICK BY BRICK, MUNICIPAL WASTE, YOUTH OF TODAY и други.

Последният концерт е на 26 ноември в БУдапеща, където LAST HOPE ще свирят с NASTY и LIONHEART - вижте всички дати - тук.   

'Chain Reaction' е заглавната песен от последния албум на групата, който излезе преди година и половина от емблематичния холандски лейбъл GSR Music (Born From Pain, Kickback, Knuckledust, Yuppicide, Backfire, Devil In Me, All Out War).

В записите на парчето участва като гост РОБ ФРАНСЕН от BORN FROM PAIN, но във видеото го няма. То е снимано по време на концертите на LAST HOPE в Гърция, Македония, Румъния и други държави.

Клипът е режисиран от РАДОСТИН СЪБЕВ-ШОШО и вероятно ще се окаже последният с китариста АТАНАС МИТРЕВ, който в средата на октомври изнесе последния си концерт с групата.

Принуден от лични обстоятелства, НАСО се оттегли от LAST HOPE и непосилния им (за мнозина) график. На негово място, вече действа ДИДО ПЕШЕВ от THEM FREQUENCIES.   

 

Източник: RadioTangra.com