ДНЕС в 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛ. ОБРЕТЕНОВ от 14:00

07 Декември 2017
news page

Днес в 'КАКВИ ВРЕМЕНА', при водещите ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ гостува едно от най-големите имена в съвременната българска фотография – КАЛИН РУЙЧЕВ

Той е от градските философи, които, когато те срещне на улицата, винаги ще ти дадат акъл за това-онова, но разбира се, основното му изразно средство е фотографията.

КАЛИН е работил по стотици фотопроекти, като дълги години е бил основен фотограф на вестник 'Ритъм', списанията 'Union Media', 'Егоист' , 'Еva'.  Автор е на десетки знаменити кадри, ненадминат портретист, а от няколко години и умел майстор-реставратор на винтидж аудио техника… 

РУЙЧЕв води workshop занимания и курсове, куратор е на единственото в България арт пространство, специализирано само за фотография – галерия Фотосинтезис.

Ще разберете и интересни истории за семейството му, като част от тях са описани в книга на майка му ОГНЯНА ИВАНОВА - 'Минало бешело', която ще представим днес в 'КАКВИ ВРЕМЕНА'.

Петък, 8 декември 2017,  от 14.00 до 16.00 - КАЛИН РУЙЧЕВ с истории от минало бешело и днешно време за София и българското черноморие, за списанията и хората, които ги обитават, за къщите и фотосинтезите, но най-вече за личната история на КАЛИН РУЙЧЕВ.

Снимка: facebook

Предаването на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ има и няколкото му повторения по радиото - вижте цялата програма
 

 

 

Източник: RadioTangra.com