Вижте НАЙ-ДОБРИТЕ места за шоуто на SONS OF APOLLO в Античния театър

08 Декември 2017
news page

Билетите за SONS OF APOLLO у нас се разграбват цели 9 месеца преди концерта! Вижте схемата на местата на картата долу! 

Както вече е добре известно на всички, новата американска прогресив метъл супергрупа ще свири в Античния театър в Пловдив на 22 септември 2018 (събота) в рамките на световния музикален форум Sounds Of Thе Ages 2018.

"Това ще бъде концерт, който ще остане във вековете, и на който ще искат да присъстват фенове от целия свят..." - пишат SONS OF APOLLO в официалната си Facebook страница, след което подчертават, че шоуто ще бъде снимано за концертно DVD в "един от най-красивите антични театри на земята"!

Съставът на SONS OF APOLLO е меко казно впечатляващ:

БИЛИ ШИЙХЪН (MR.BG, групата на ДЕЙВИД ЛИЙ РОТ) - бас;
МАЙК ПОРТНОЙ (бивш DREAM THEATER) - барабани;
ДЕРЕК ШЕРИНИЯН (BLACK COUNTRY COMMUNION, бивш DREAM THEATER и KISS) - клавири; 
РОН ТАЛ - 'БЪМБЪЛФУУТ' (бивш GUNS N' ROSES) - китара;
ДЖЕФ СКОТ СОТО (TRANS SIBERIAN ORCHESTRATALISMANИНГВИ МАЛМСТИЙН) - вокали.

БИЛЕТИ за концерта в Пловдив с цени от 50, 60, 80 и 90 лева ще откриете в системата на www.Eventim.bg - ТУК.

ПЛОВДИВ - ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА на КУЛТУРАТА 2019!
Това ще бъде поредният организиран от радио ТАНГРА МЕГА РОК концерт, който ще бъде издаден за световно разпространение след шоутата в Античния театър на ANATHEMAASIAPARADISE LOST и предстоящия да излезе Blu-ray на DEVIN TOWNSEND PROJECT, както и аудио албумите на OPETH и KATATONIA.

SONS OF APOLLO издадоха дебютния си албум 'Psychotic Symphony' през есента и с него вече получиха редица престижни награди, след което съобщиха, че ще участва на няколко от големите европейски фестивали през лятото. 

Шоуто им в Пловдив ще бъде наистина УНИКАЛНО за цялото турне, защото само в него супергрупата ще излезе на вековната сцена на Античния театър и с оркестър. 

Във втората част на концерта, SONS OF APOLLO ще представят заедно с музикантите от Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН серия световни хитове, които ще бъдат избрани от феновете им в официално онлайн допитване. При това изсвирени по виртуозен начин.  

"От момента, в който се събрахме в този състав, за да запишем албума, ми стана ясно колко лудо ще звучи тази група на живо на сцената." - подчертава ПОРТНОЙ и определя шоуто като "ПЕТГЛАВ СПЕКТАКЪЛ"!

снимка: Христо Шиндов 

 

Това ще бъде осмото издание на магическата серия концерти, които ТАНГРА МЕГА РОК организира всяка година в Античния театър в Пловдив. 

Форумът Sounds of The Ages избухна още през 2011 и се превърна в съществена част от концертния календар на феновете.

Вече седем поредни години в края на лятото, вековната сцена на Античния театър привлича РОК поклонници от целия свят, като през изминалия септември станахме свидетели на безпрецедентен РОК туризъм и хиляди зрители от цяла Европа, Канада, САЩ и дори Австралия.  

2011 - спектакълът на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Оркестъра на Държавна опера Пловдив,
2012 - ФИШ и ANATHEMA & Оркестър,
2013 - ASIA & Оркестър,
2014 - PARADISE LOST & Оркестър,
2015 - 2 CELLOSAPOCALYPTICA и OPETH & Оркестър,
2016 - KATATONIA & Оркестър
2017 - DEVIN TOWNSEND PROJECT & Оркестър и MARILLION,
2018 - SONS OF APOLLO.

 
 
Източник: RadioTangra.com