Барабанистът САЛ АБРУСКАТО напусна LIFE OF AGONY

21 Декември 2017
news page

Барабанистът САЛ АБРУСКАТО обяви, че напуска приятелски LIFE OF AGONY.


"Понякога трябва да кажеш довиждане на старите си приятели, на миналото и на призраците. Да продължиш напред, да помъдрееш, да се хванеш за пояса и да скочиш от пояса. Имам три прекрасни дъщери и красива жена, които ме обичат и това е най-важното за мен." - пише АБРУСКАТО в своя Facebook.
 
Той започва да свири на барабани на 10 години в родния си Бруклин, Ню Йорк. САЛ е до ПИТЪР СТИЙЛ, когато заедно основават TYPE O NEGATIVE и участва в записите на албумите 'Slow, Deep And Hard' (1991), 'Origin Of The Feces' (1992), 'Bloody Kisses' (1993) и множество компилации и саундтраци. 

Като барабанист на LIFE OF AGONY, той свири във всичките албуми на групата 'River Runs Red' (1993), 'Ugly' (1995), 'River Runs Again' (2003), 'Broken Valley' (2005) и 'A Place Where There's No More Pain' (2017).

Другите проекти на АБРУСКАТО са SUPERMASSIV и MY MORTALITY. Освен това, той е певец, композитор и главен композитор на A PALE HORSE NAMED DEATH.
 
Албумът на голямото завръщане на LIFE OF AGONY - 'A Place Where There's No More Pain' излезе през април тази година, а през септември, наш агент посети концерта на групата в Бирмингам - репортаж.
 
 
Източник: blabbermouth.net