КОКО СТОЙНОВ оглавява новините на телевизия 'АЛФА' - започва РЕФОРМА

01 Април 2018
news page

Една от централните фигури в екипа на ТАНГРА МЕГА РОК - КОКО СТОЙНОВ направи последното си предаване по радиото в петък. 

Харизматичният КОКО, както го наричат колегите му, е приел ново предизвикателство и вече е 'Директор новини' на телевизия 'АЛФА'

Амбициозният журналист, който остави дълбока диря и в БНТ и Нова ТВ, се е заел с реформирането на новинарските емисии на канала.

Той носи името на прадядо си - руския художник и мислител НИКОЛАЙ РЬОРИХ (портрета долу) и вече е закачил три негови картини в новия си високотехнологичен кабинет в телевизията.

От новите колеги, за добре дошъл, СТОЙНОВ получи шалче и шапка на любимия си отбор - ЦСКА (Москва), с пожелание за още по-силен сезон. Директорът, както се полага, почерпи с качествена руска водка и истински черен хайвер, а скромното тържество в елитен столичен ресторант в петък вечер, което продължи до събота следобед, започна под звуците на Модест Мусоргски, но с покачването на градуса съвсем естествено премина към хитове на ЛЮБЕ

"Ще участвам в реформирането не само на новините, но и на цялата програма. Трябва да наблегнем на повече културни предавания. Ще потърсим люлката на нашата духовност, ще говорим за богатството на руската душа и за приноса, без който нямаше да има българска култура и нация.Темите ще бъдат много и разнообразни. Това е телевизия с огромен потенциал, който аз ще развия на базата на сериозния си ТВ опит, но и воден от голямата си страст - любовта към руската култура." - обеща НИКОЛА между две лъжици с постни пелмени.

Очакваме развитие... 

 

 

Източник: RadioTangra.com