Екслузивна премиера на новата песен на BABYFACE CLAN днес по радиото

18 Април 2018
news page

Днес по радио ТАНГРА МЕГА РОК ще бъде направена дългоочакваната екслузивна премиера на новата песен на BABYFACE CLAN - 'Everybody Says'.

Не пропускайте песента в 13:30 и след това отново в 15:30.

Вокалистът НАСО РУСКОВ не изневери на своя стил и внезапно обяви, че групата вече не съществува! 

Той охарактеризира сингъла с думите - "EVERYBODY SAYS - The Single that never was!" и продължава да разказва - под снимката:

 
Един летен следобед през 2017, BABYFACE CLAN внезапно и изненадващо дори за самите тях, дръпнаха окончателно шалтера на дългогодишната си кариера. "Стана съвсем спонтанно и изневиделица, случи се нещо, което ни накара да вземем решение на момента. Отне ни по-малко от 30 секунди и край! Това беше! Който гледал, гледал - имахте достатъчно възможности да ни гледате и подкрепяте през годините, но BABYFACE CLAN не е даденост и сега вече го знаете!" 
 
'Everybody Says' беше едно от последните парчета, записани от групата и се очакваше да излезе като сингъл, придружен от силен видеоклип и мащабна промо кампания, но в крайна сметка се появява на бял свят близо година след края на ексцентричната банда, като съвсем естествено премиерата му е първо по радио ТАНГРА МЕГА РОК и по-конкретно в шоуто на Васил Върбанов, чийто тотален съпорт за BABYFACE CLAN датира още от 1999 година! Той винаги е "схващал" групата по-добре от всеки друг, затова именно той има благословията й да промотира 'Everybody Says' както намери за добре. 

Ето и последните думи от КЛАНА по този повод: "Васил страшно харесва това парче, може би повече от самата група и дори скришом танцува на него, затова Насо Русков му го посвещава. А иначе 'Everybody Says' е и за всички онези, които дълги години твърдяха, че не умеем да пишем радио хитове - напротив, винаги сме го можели, но чак сега ни се прииска да направим нещо такова - а ние ВИНАГИ сме правили само и единствено каквото си поискаме! Адиос!"
 
'Everybody Says' е записано в студио Sub Zero с Николай Берберов-Бебо и по-късно миксирано от Петър Съмналиев в студиото на GRAVITY CO.
 
Не забравяйте - днес по радиото в 13:30 и след това отново в 15:30.
Източник: RadioTangra.com