Гледайте за 10 лв онлайн ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ

18 Април 2018
news page
Концертът на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ще се излъчва директно онлайн.
 
Очаква се шоуто в Арена Армеец тази събота да продължи 5 часа - под мотото 'Въпреки всичко!' – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието…
 
Директното излъчване ще започне в 18:30 тук - http://svetlio.bg/live/ и цената за всички е 10 лв. Процедурата по прикачване към стрийминга е в няколко последователни стъпки и отнема няколко минути.
 
На сцената ще стъпят близо 40 музиканти. Специално участие ще имат Кольо Гилъна, Милена Славова, Михаил Йосифов, ВЕЛИСЛАВ СТОЯНОВ и други.  

Билети с цена 35 лв за терен и 40 лв за седящо място ще намерите в www.Еventim.bg, а в самия ден и на място, цените ще бъдат съответно 45 и 50 лв.
 
Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат безплатно на концерта, но задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена декларация (бланки ще има на входa). Лица до 18-годишна възраст ще влизат със закупен билет и задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена декларация.
 
Входовете на Арена Армеец ще бъдат отворени за публиката в 17.30, а ето и цялата програма:
 
17:30 – Отваряне на входовете на залата
19:00 – НОВА ГЕНЕРАЦИЯ
20:00 – РЕВЮ
21:15 – КОНТРОЛ
22:35 – ХИПОДИЛ

Забранено е внасянето в залата на: храни и напитки; видео камери, фотоапарати и аудио записващи устройства; оръжие; всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки и др.;

Организатор Skd Sound със съорганизатори Stroeja и Rejoy
Източник: stroeja.com