Билети от 30 лв за концерта на ИМЕЛДА МЕЙ в Античния театър на 9 юни

16 Май 2018
news page

Както добре знаете, прекрасната ИМЕЛДА МЕЙ ще свири за първи път в България. Новата музикална емлблема на Ирландия идва и у нас, при това на върха на славата си за един супер концерт в Античния театър в Пловдив.

На 9 юни, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще омагьоса взискателната българска публика с шоу, което ще се помни с години.

Билетите са с изключително достъпни цени от ще откриете ексклузивно в системата на EpayGO и на всички каси на Easypay в страната.
 
Има дори с цени от 30 и 40 лв, а най-добрите места са по 60 и 80 лв 
 
Хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, но придружени от своите родители.  

Концертът в Пловдив се организира се от радио ТАНГРА МЕГА РОК в рамките на световния музикален форум Sounds of The Ages 2018
 
 
 
ИМЕЛДА МЕЙ е излизала да пее на сцена с най-големите - ЛУ РИЙДТОМ ДЖОУНСДЕЙВИД ГИЛМОРРОБЪРТ ПЛАНТU2 и много други...!

Най-новият й албум – ‘Life Love Flesh Blood’ хипнотизира критиката в Ирландия и Великобритания и с това, че в него, ИМЕЛДА пое в неочаквана посока – нов груув, комбинация от джазиран блус, соул, госпъл, фолк, рок , акустични и почти кинематографични преживявания.
 
Това е албумът на живота й! Еротичната сила на музиката е невероятна. Обичах момичето, което беше, но сега обичам дори още повече ЖЕНАТА, в която то се превърна!”  - подчертава БОНО от U2, който е ментор на ИМЕЛДА и дори признава, че леко завижда на своята сънародничка за новото й парче ‘How Bad Can A Good Girl Be?’.    
 
Продуцент на албума е американската легенда – ТИ БОУН БЪРНЕТ, носител на най-големите музикални и филмови награди за работата си с БОБ ДИЛЪНЕЛТЪН ДЖОНРОБЪРТ ПЛАНТ и АЛИСЪН КРАУСРОЙ ОРБИСЪНГРЕГ АЛМАНCOUNTING CROWES, филма за ДЖОНИ КЕШ и много други.
 
На китара в ‘Life Love Flesh Blood’ гостува самият ДЖЕФ БЕК, а на пиано - маестро ДЖУУЛС ХОЛАНД. Основните музиканти са: китаристът МАРК РИБОТ(бандата на ТОМ УЕЙТС и ЕЛВИС КОСТЕЛО), барабанистът ДЖЕЙ БЕЛРОУЗ (РОБЪРТ ПЛАНТ) и китаристът ЗАК ДОУВС (THE LAST SHADOW PUPPETS).  
 
 
В Пловдив ще видим на живо не само новите песните, но и предишните хитове,  които я направиха толкова голяма – рокабили и суинг сензацията 'Johnny's Got A Boom Boom' (2008) и ‘It's Good To Be Alive’ (2014).

ИМЕЛДА МЕЙ на живо в Античния театър на на 9 юни 2018.
 
Със съдействието на Община Пловдив! 
Източник: RadioTangra.com