Концертът за излизането на новия BROND в София утре е безплатен

22 Май 2018
news page

Концертът, с който BROND ще представят утре на живо своя дългоочакван дългосвирещ дебют 'Graveyard Campfire' в София ще бъде безплатен и благотворителен. 

Нещо повече, шоуто на BROND в Side B на *MIXTAPE 5* ще бъде синхронизирано с вълненията в голямата зала на клуба и концерта на LAST HOPE и VENDETTA.

Ето и точните думи на BROND, с които съобщиха новите подробности във Facebook. 

"Благодарение на страхотно включване от страна на Ancestral Superfoods и ресторант 'Соул Китчън', които покриха разходите ни по организацията на концерта, входът от 8 лв. отпада и шоуто става абсолютно БЕЗПЛАТНО!

Така концертът става благотворителен, като на място ще събираме средства за Къща "Посока" , част от Solidarnost Association - нископрагов център за хора, зависими към алкохол и наркотици.

Като BROND ще дарим 10% от приходите си от мърчандайза за къщата и в зависимост от събраната сума, с парите ще бъдат закупени стоки от първа необходимост - шампоани, перилни препарати, четки за зъби и прочие. Ако сумата е по-голяма, ще могат да се закупят музикални инструменти, с които да бъде започната рехабилитационна програма с музикална насоченост.

Това също означава, че всички посетители на Vendetta x Last Hope / SOFIA Mixtape5, ще могат да посетят и нашия концерт като времената за свирене, ще бъдат синхронизирани, така че да могат да се посетят всички групи.

'Graveyard Campfire' се появи в края на април - прочетете РЕВЮ за него, а буквално 30 минути след излизането на албума, МАКСИМ СТОИМЕНОВ (барабани и вокали) беше в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК - слушайте тук

 

 

Източник: RadioTangra.com