КОРТНИ ЛАВ обвинена от бившия си зет в опит за ИЗНАСИЛВАНЕ и УБИЙСТВО

30 Май 2018
news page

КОРТНИ ЛАВ е обвинена от бившия си зет - АЙЗАЯ СИЛВА - в конспирация, целяща да сложи насилствено край на живота му.

В началото на май, стана ясно, че дъщерята на ЛАВ и КЪРТ КОБЕЙН - ФРАНСИЗ БИЙН е загубила съдебната битка за притежание на акустичната китара, с която КЪРТ свири в знаменития MTV Unplugged концерт.

Дъщеря му се опита да си я върне при подялбата на имущество след развода със СИЛВА, но съдията се довери на неговата версия, че ФРАНСИЗ БИЙН му я е дала като сватбен подарък през юни 2014. Този брак просъществува само 21 месеца, а сега бившият съпруг предприема нова съдебна авантюра.

Според него, на 3 юни 2016, група хора, начело със САМ ЛЮТФИ (бивш мениджър на БРИТНИ СПИЪРС), са се появили на вратата на дома му в Лос Анджелис и са се представили за полицейски служители.

ЛЮТФИ бил сграбчил СИЛВА за гениталиите, нарекъл го хомофоб и заплашил да го изнасили на място и да го убие, ако веднага не върне китарата. Жертва на заплахи станала и майката на СИЛВА, която получила и леки наранявания.

Младежът твърди, че ЛЮТФИ редовно снабдявал КОРТНИ и ФРАНСИЗ БИЙН с наркотици, но идеята за нощното нападение, според него, била дошла от вдовицата на КЪРТ КОБЕЙН.   
 
Забележителната 1959 Martin D-18E е последната китара, която последният е държал в ръцете, преди сам да сложи край на живота си.
Източник: ultimateclassicrock.com