Гледайте новото видео на BABYFACE CLAN - 'Everybody Says'

13 Юли 2018
news page

BABYFACE CLAN направиха премиера на новото си видео - 'Everybody Says'.

То е на песнта, която се появи в края на април, след което, вокалистът НАСО РУСКОВ не изневери на своя стил и внезапно обяви, че групата вече не съществува! 

Той охарактеризира сингъла с думите - "EVERYBODY SAYS - The Single that never was!" и продължава да разказва - под видеото: 

 

 Един летен следобед през 2017, BABYFACE CLAN внезапно и изненадващо дори за самите тях, дръпнаха окончателно шалтера на дългогодишната си кариера. "Стана съвсем спонтанно и изневиделица, случи се нещо, което ни накара да вземем решение на момента. Отне ни по-малко от 30 секунди и край! Това беше! Който гледал, гледал - имахте достатъчно възможности да ни гледате и подкрепяте през годините, но BABYFACE CLAN не е даденост и сега вече го знаете!" 
 
'Everybody Says' беше едно от последните парчета, записани от групата и се очакваше да излезе като сингъл, придружен от силен видеоклип и мащабна промо кампания, но в крайна сметка се появява на бял свят близо година след края на ексцентричната банда, като съвсем естествено премиерата му е първо по радио ТАНГРА МЕГА РОК и по-конкретно в шоуто на Васил Върбанов, чийто тотален съпорт за BABYFACE CLAN датира още от 1999 година! Той винаги е "схващал" групата по-добре от всеки друг, затова именно той има благословията й да промотира 'Everybody Says' както намери за добре. 

Ето и последните думи от КЛАНА по този повод: "Васил страшно харесва това парче, може би повече от самата група и дори скришом танцува на него, затова Насо Русков му го посвещава. А иначе 'Everybody Says' е и за всички онези, които дълги години твърдяха, че не умеем да пишем радио хитове - напротив, винаги сме го можели, но чак сега ни се прииска да направим нещо такова - а ние ВИНАГИ сме правили само и единствено каквото си поискаме! Адиос!"
 
'Everybody Says' е записано в студио Sub Zero с Николай Берберов-Бебо и по-късно миксирано от Петър Съмналиев в студиото на GRAVITY CO.
 
 
Източник: RadioTangra.com