SONS OF APOLLO с първо обръщение по повод концерта в ПЛОВДИВ

02 Август 2018
news page

МАЙК ПОРТНОЙ ще доведе виртуозите SONS OF APOLLO в България на върха на славата им!!! 

Новата американска прогресив метъл супергрупа ще свири в Античния театър в Пловдив на 22 септември 2018 (събота) в рамките на световния музикален форум Sounds Of Thе Ages 2018 - БИЛЕТИ ще откриете тук!

Междувременно, китаристът РОН ТАЛ - 'БЪМБЪЛФУУТ' засне първото специално обръщение на групата по повод шоуто у нас - вижте долу. 

Концертът на SONS OF APOLLO в Пловдив, според самите тях, е най-важният в цялото им турне, защото ще свирят и с оркестър. И ще снимат всичко за бъдещо DVD и Blu-Ray издание. 

Съставът на СУПЕРГРУПАТА е меко казно впечатляващ:

БИЛИ ШИЙХЪН (MR.BG, групата на ДЕЙВИД ЛИЙ РОТ) - бас;
МАЙК ПОРТНОЙ (бивш DREAM THEATER) - барабани;
ДЕРЕК ШЕРИНИЯН (BLACK COUNTRY COMMUNION, бивш DREAM THEATER и KISS) - клавири; 
РОН ТАЛ - 'БЪМБЪЛФУУТ' (бивш GUNS N' ROSES) - китара;
ДЖЕФ СКОТ СОТО (TRANS SIBERIAN ORCHESTRATALISMANИНГВИ МАЛМСТИЙН) - вокали. 

БИЛЕТИ за концерта в Пловдив с цени от 50, 60, 80 и 90 лева ще откриете в системата на www.Eventim.bg - ТУК.

 

В същото време, SONS OF APOLLO съобщиха, че са принудени да се откажа от датите си в Европа през август. Но ще дадат всичко от себе си на концертите през септември. 

Във втората част на шоуто в Античния театър в Пловдив, SONS OF APOLLO ще представят заедно с музикантите от Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН серия световни хитове, които ще бъдат избрани от феновете им в официално онлайн допитване. При това изсвирени по виртуозен начин.  

"От момента, в който се събрахме в този състав, за да запишем албума, ми стана ясно колко лудо ще звучи тази група на живо на сцената." - подчертава ПОРТНОЙ и определя шоуто като "ПЕТГЛАВ СПЕКТАКЪЛ"!

Източник: RadioTangra.com