СТИЙВ ПЕРИ - бившият певец на JOURNEY има ново солово видео

15 Август 2018
news page

СТИЙВ ПЕРИ направи премиера на новото си видео - 'No Erasin''.

Това е първият сингъл от предстоящия нов солов албум на бившия певец на JOURNEY - 'Traces', който ще излезе на 5 октомври от Fantasy Records.

Това е първото самостоятелно издание на ПЕРИ от цели 24 години и излезлия през 1994 албум 'For The Love Of Strange Medicine', който стана златен в Америка.
 
В съобщение към феновете в официалния си сайт, вокалистът пише:

"Преди години, аз изчезнах. Причините за това са различни, но най-важната е това, че любовта ми към музиката внезапно ме напусна....Много години по-късно, започнах да скицирам няколко музикални идеи с пълната свобода, че аз съм единственият, който ще ги чуе. Но след първата песен последваха още много нови парчета. Любовта ми към музиката се беше завърнала.

"След това се случи още едно красиво нещо - открих любовта. Моята безценна Кели ми вдъхна живот. Загубих я през декември 2012. Сега напълно осъзнавам смисъла на думите 'По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал.'
 
Последният концерт на ПЕРИ с JOURNEY беше през далечната 1987. След това, той се качи отново с тях на сцена за кратко на шоуто в памет на покойния организатор Бел Греъм през 1991. Появи се отново с JOURNEY през 2005, при откриването на тяхната Звезда в Алеята на славата в Холивуд.
 
Миналата година, певецът бе въведен заедно с JOURNEY и в Залата на Рокендрол Славата на церемония в Бруклин, Ню Йорк.
 
Източник: blabbermouth.net