Концертът на ANNIHILATOR в София се мести на 17 ноември догодина

01 Октомври 2018
news page

ANNIHILATOR, които трябваше да свирят сега на 18 ноември в София, отлагат цялото си турне и шоуто се мести на 17 ноември догодина, като мястото остава същото - клуб Joy Station.

Лидерът на групата, ДЖЕФ УОТЪРС, обясни във видеообръщение към феновете, че отлагането на турнето се налага заради починалия наскоро легендарен бивш вокалист РАНДИ РАМПИДЖ, , както и заради проблеми с документите, които самият ДЖЕФ трябва да получи от властите във Великобритания.

Междувременно ANNIHILATOR обещават нов студиен албум, който феновете догодина ще имат удоволствието да чуят на живо и у нас заедно с вечните класиките на групата. 


Билети с цена 40 лв се продават в мрежата на www.Eventim.bg и партньорите им в цялата страна, а в деня на концерта ще бъдат по 50 лв. 
 
Организаторите от Loud Concerts потвърждават, че закупените вече билети за концерта ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.
 
Феновете, за които новата дата 17 ноември 2019 е неудобна, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. 
 
Краен срок за връщане на билетите 01 ноември 2018.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. 

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Начало на шоуто на ANNIHILATOR на 17 ноември 2019 година в клуб Joy Station е с начало 20 часа!
 
Източник: loudconcerts.com