4 групи в първия 'BORO FEST' - приходите са за изоставени деца

10 Октомври 2018
news page
Наближава година от мрачния ден, в който ярката звезда на БОРО - вокалиста на UPYR и MELEKH - остана да свети само на небето. 

Когато на 2 ноември напусна физически нашия свят, той остави опустошителна празнина в живота на приятелите и феновете си, а групите му - зеещо пространство на българската сцена.

Ето защо, с много любов и желание да направят болката по-поносима, а звездата му - грееща все така ярко, бившите членове на UPYR и техни приятели основаха фестивал в памет на БОРО – 'BORO FEST'

Той ще се случва всяка година, а приходите ще се даряват в подкрепа на благотворителни каузи. Първото издание на 'BORO FEST' ще се състои на 4 ноември 2018 (неделя) в клуб *Mixtape 5*. 

Четири групи ще участват в него - KING OF SORROW, THEM FREQUENCIES, OBSIDIAN SEA и REDOUND. Всяка от тях е свързана дълбоко и лично с БОРО и UPYR.
 
Приходите ще бъдат дарени на социалната организация 'НАДЕЖДА ЗА МАЛКИТЕ', която се грижи за изоставени деца - от новородени до 3-годишна възраст  в условия максимално близки до семейните. В малките къщи на организацията, бебетата се отглеждат в топлина, уют и човешка обич, докато получат шанс за свой истински дом, вместо участта да попаднат в институции. 

Нека всички, които се чувстват близки до уникалната личност на БОРО, се присъединят към ритуала в негова чест.

Билети на стойност 10 лв ще се продават само на входа в деня на концерта и цялата сума от продажбите ще бъде дарена за каузата.

Дотогава, или ако нямате възможност да присъствате, можете да я подкрепите и вие с дарение на банковата сметка на 'Надежда за малките'

Уникредит Булбанк / 
Титуляр: Фондация "Надежда за малките"
BIC: UNCRBGSF
BGN IBAN: BG30UNCR70001522296287 
или SMS на стойност 1 лв.: DMS MALKITE 1777
 
 
Източник: RadioTangra.com