Ултрамаратонецът К.ГЕОРГИЕВ на живо в 'ПРИШЪЛЕЦЪТ 2112' на В.РАЙКОВ

11 Октомври 2018
news page

Прeдаването на ВАСКО РАЙКОВ - 'ПРИШЪЛЕЦЪТ 2112' днес се отново няма да мине без участие на неговите съучастници - БАНКОВ & БОДЛЬОВ.

Гост в студиото ще бъдe КРАСИ ГЕОРГИЕВ, за да разкаже всичко за идеята 'Chair UP'. 

'ПРИШЪЛЕЦЪТ 2112' започва в 16:00  в четвъртък. Има и множество повторения - ВИЖ в НАШАТА ПРОГРАМА.

А ето и повече за 'Chair UP'

Защо седенето е новото пушене и има ли нещо по-събуждащо от кафето, когато сме на работа? Една от последните инициативи на ултрамаратонеца Краси Георгиев заедно с Венелина Величкова от all6 и физиотерапевта Димитрина Сивкова ни дава отговорите на тези въпроси и ни кара да станем от столовете и да се раздвижим. Кръстили са начинанието си 'Chair UP' и са се прицелили здраво в хората, които са закотвени пред компютрите. Целта им е да подобрят физическата форма и настроението на работещите в еднотипни пози. Голямото офисно раздвижване 'Chair UP' вече започна и ще сполети и студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК.  

"Всички знаем, че седенето пред бюро е новото пушене. За да не говорим обаче само за този проблем, решихме да потърсим решения. Започваме серия от 'Chair UP' инициативи, които вече стартираха през май в Sofia Airport Center, където работят над 2 400 души. Чрез уъркшопове, лекции и интензивни тренировки показваме нагледно как всеки може да е активен, дори в офиса." - КРАСИ ГЕОРГИЕВ.

Програмата, в чиято основа е ултрамаратонецът, освен интерес от страна на големи компании, вече получи и признание - беше обявена за една от най-иновативните идеи на годината по време на конкурс на българска медия.

Източник: RadioTangra.com