За полицията - смъртта на ОЛИ от ALL THAT REMAINS е подозрителна

16 Ноември 2018
news page

Полицията в Кънектикът продължава да разследва причините за смъртта на китариста на ALL THAT REMAINS, защото я намирала за твърде подозрителна. 

ОЛИ ХЪРБЪТ почина едва 44-годишен в на 16 октомври при неизяснен инцидент в двора на своята къща, а тялото бе намерено в малко езерце близо до къщата му.

В заключението на патоанатома, причината за смъртта е вписана като "неизяснена" и според д-р ДЖЕЙМС ГИЛ, ще остане такава, докато евентуално не бъде разкрита нова информация.

Полицаите проверяват какво точно е правил ХЪРБЪРТ през последните 24 часа от живота си и търсят контакт с хора, които евентуално са общували с него на или преди 16 октомври.
 
Той и жена му ЕЛИЗАБЕТ живеят в къщата близо до езерцето от 2014, но наскоро върху имотът е била наложена възбрана, поради неплатена вноска за ипотеката.
 
В края на миналата седмица, съпругата публикува в официалната Facebook страница на китариста, че той се е удавил, след като ие приел антидепресанти и приспивателни. 

ЕЛИЗАБЕТ обясни внезапната отмяна на планираната за 11 ноември заупокойна молитва за скъпия покойник със страх за собствената си безопасност, след получени множество заплахи.
 
Певецът на ALL THAT REMAINS - ФИЛИП ЛАБОНТ изрази шока си от смъртта на колегата: 

"Беше само на 44 и в никакъв случай не беше от големите купонджии-зверове. С удоволствие се срещаше с хора, но не пиеше кой знае колко - не взимаше наркотици. Най-много да дръпне от някой джойнт и толкова..."
 
ХЪРБЪРТ започва да свири на китара на 14, а през 1998 заедно с ЛАБОНТ основава ALL THAT REMAINS.
 
Групата издаде 9 студийни албума, концертно CD/DVD и има продадени над 1 милион копия в целия свят.
 
ALL THAT REMAINS тръгват на предварително уговореното турне със SEVENDUST още през декември, като за заместник на ОЛИ е ангажиран станалият известен чрез YouTube виртуоз ДЖЕЙСЪН РИЧАРДСЪН (ALL SHALL PERISH, CHELSEA GRIN, BORN OF OSIRIS).
Източник: blabbermouth.net