Цигуларката на VIVALDI METAL PROJECT говори в БГ изданието на 'ЕLLE'

20 Ноември 2018
news page

Очарователната АБИГЕЙЛ СТАЛШМИТ е не само американската цигуларка на мултинационалния проект VIVALDI METAL PROJECT, но работи и като професионален модел.

Тя ще се завърне с него в България идната пролет за нов специален концерт, а междувременно даде интервю пред българското издание на популярното френско дамско списания 'ЕLLE', в което ни разкрива част от себе си.   

Статията е със заглавие 'Абигейл Щалшмид - една от най-привлекателните цигуларки в света, няма търпение да се върне отново в България' - ПРОЧЕТЕТЕ Я ТУК

Първите думи на АБИ са: "Започнах да свиря на класическа цигулка на 4-годишна възраст - тогава, родителите ми имаха голямо участие в живота ми. Бързо се влюбих в инструмента и в рамките на три години станах концертмайстор на оркестър. На 14-годишна възраст започнах да се интересувам от други жанрове като кънтри и рок. През 15-годишна възраст получих пълна музикална стипендия в Университета UMSL и оттогава не съм спряла да свиря. Това е моята страст."

Сензационният VIVALDI METAL PROJECT се завръща у нас на 22 март 2019 (петък).



След грандиозната премиера на своето електрическо шоу в Античния театър в Пловдив миналия септември - този път проектът на италианския пианист, продуцент и композитор МАЕСТРО МИСТЕРИЯ ще се представи и пред софийската публика - на един по-интимен концерт в клуб *MIXTAPE 5*.

Денят не е избран случайно - шоуто ще бъде в прослава на първия ден на пролетта и в центъра на програмата ще бъде 'The Four Seasons' - албумът, в който VIVALDI METAL PROJECT представят безсмъртната музика на ВИВАЛДИ - с метъл китари, но и с вокали. Вижте подробности за звездния състав музиканти - долу. 

Билети с цена 40 лв ще откриете в системите на Eventim.bg и EpayGo.bg, както и на всяка каса на Easypay в страната. В самия ден ще бъдат по 45 лв.

Това ще бъде вторият концерт по повод 13-ия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК, след януарската метъл лудница в зала 'Универсиада' с AMORPHIS. SOILWORKJINJER и NAILЕD TO OBSCURITY.   

Някои вече определят VIVALDI METAL PROJECT като "Наследниците на NIGHTWISH", не само защото плуват в бурните води на симфоничния метъл, но и заради връзката на българските музиканти в групата с първия учител по музика на финландските мега звезди - ПЛАМЕН ДИМОВ.

 

Източник: elle.bg