JINJER започват работа по нов албум след турнето с AMORPHIS и SOILWORK

27 Ноември 2018
news page

JINJER ще започнат работа по бъдещия си нов студиен албум през пролетта, съобщи певицата ТАТЯНА ШМАЙЛЮК в интервю пред мексиканската медия MB Live.  

Това ще се случи след края на турнето на AMORPHIS и SOILWORK в Европа в първите месеци на 2019, в което JINJER ще бъдат специални гости заедно с NAILED TO OBSCURITY, а софийският концерт е на 23 януари в зала 'Универсиада'.  

Преди началото на турнето, JINJER ще издадат и ново EP от пет песни - 'Micro' - на 11 януари от Napalm Records, но ТАТЯНА говори за цял дълъг албум - наследник на 'King Of Everything'

"Сега записахме това ново EP, но през пролетта влизаме в студиото, за да композираме нов дългосвирещ албум."

ШМАЙЛЮК също така говори за гласовете, оказали й влияние като певица: "Първото ми въхновение дойде от Otep [Шамая], ако говорим за екстремни вокали. Заради нея започнах да крещя. А след това, открих, че мога като Рани Блайт от LAMB OF GOD - той беше мъжкото ми вдъхновение. Но всичко това се случи преди много, много години - когато струва ми се бях на 15."
 
JINJER бяха основните подгряващи в американското турне на DEVILDRIVER от 23 октомври до 18 ноември.
 
Тук е моментът да напомним, че концертът в София на AMORPHISSOILWORKNAILED TO OBSCURITY и JINJER на 23 януари в зала 'Универсиада' ще бъде по повод 13-ия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК
 
БИЛЕТИ ще намерите в системите на EpayGo - тук и Eventim.bg - тук.
 
 
Източник: blabbermouth.net