Филмът за QUEEN вече е световен шампион с над 500 милиона приходи

03 Декември 2018
news page

Биографичният филм за QUEEN - 'Bohemian Rhapsody' подобрява рекорди и вече е абсолютен шампион, my friends.

През изминалата седмица, той се превърна в в най-успешния музикален филм в историята на американския пазар, като вече има цели 3 милиона долара повече приходи от продажба на билети от досегашния първенец - 'Бандата от Комптън' ('Straight Outta Compton') за рап бандата 'N.W.A.'.

Това е най-успешният музикален филм и в целия свят, като приходите вече надминават 500 милиона долара!!!!

За сравнение - 'Straight Outta Compton' е с едва 202 милиона, а биографичния филм за ДЖОНИ КЕШ - 'Walk the Line' от 2005 е на трето място със 186 милиона.

Същевременно, саундтракът на 'Bohemian Rhapsody', който още с излизането си на пазара отбелязва най-висока позиция на QUEEN в класациите от 38 години насам, продължава да реализира нови и нови продажби. 

Едно от най-ценните неща в САУНДТРАКА е включването в него на аудиото от триумфалното представяне на QUEEN на 'Live Aid' от 1985, което не беше издавано официално досега.
 
Междувременно, песента 'Bohemian Rhapsody' от 1975, която дава името на филма, се завърна в класациите по света - включително и в ТАНГРА ТОП 40.

Въпреки негативните реакциите на някои критици, които определиха филма като "по-скоро блудкав", почти всички са единодушни, че РЕМИ МАЛЕК е много убедителен в ролята на ФРЕДИ МЪРКЮРИ.
 
На своя глава, НИКОЛА ШАХПАЗОВ присъди на филма оценка 'Среден 3' - вижте тук

 

 

 

Източник: ultimateclassicrock.com