Студио 1 на радио ТАНГРА МЕГА РОК вече ще носи името 'НИКОЛА СТОЙНОВ'

06 Декември 2018
news page

Днес празнуваме СВЕТИ НИКОЛА - честито на всички!

По този повод, екипът на ТАНГРА МЕГА РОК взе единодушно решението, основното студио на радиото, в което се случват най-важните неща, вече да се казва студио 'НИКОЛА СТОЙНОВ'.

Самият НИКОЛА е жив и здрав и в чудесна форма, а в началото на есента се оттегли в продължителна творческа почивка - за да пише книга и да снима нов филм за своя живот.  

Неговият принос като идеен двигател на най-хитовото ни предаване 'ДЖИТБОЛ' и изобщо като важен орган в организма радио ТАНГРА сега ще бъде допълнително объзсмъртен от новото название на Студио1.

"Първоначално искахме да назовем студиото 'НИКОЛА ПАНАЙОТОВ СТОЙНОВ', но беше твърде дълго, за да се събере на луксозните табели..." - издаде тайни от кухнята програмният директор на радиото - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ.

Официалната церемония по поставяне на табелите с новото име на студиото в присъствието на високопоставени гости с чаши в ръце ще бъде следващия петък - 14 декември.

А още този петък - 7 декември - от 12:00 слушайте новото издание на 'ДЖИТБОЛ' с новия водещ - МИЛА СТОЯНОВА.      

СТОЙНОВ е вторият персонаж от радиото, който приживе дава името си на обект с национално значение, след като преди близо 10 години стадионът на гордия ФъКъ 'ЧЕРНОЗЕМ' бе прекръстен на 'МОНИ ПАНЧЕВ АРЕНА'

Източник: RadioTangra.com