Китаристът на CANNIBAL CORPSE се изправи окован пред съда във Флорида

12 Декември 2018
news page
Китаристът на CANNIBAL CORPSE, ПАТРИК О'БРАЙЪН се яви в съда във Флорида вчера (вторник) сутринта - само ден, след като беше арестуван за нахлуване в чужда къща и нападение на полицай.
 
О'БРАЙЪН е бил вкаран в залата облечен в специална дреха срещу опити за самоубийство, а китките и глезените му били оковани. Съдията разпоредил музикантът да бъде подложен на изследвания за наркотици - долу виждате кратък видеоклип от местния новинарски ТВ канал WFLA.
 
Според шерифската служба в Хилсбъро, малко преди 19 часа в понеделник, ПАТ бил нахлул в къща в близост до голф комлекс в града и не обърнал никакво внимание на намиращите се в нея двамата обитатели, които не го познавали и настоявали да напусне. Неговият собствен дом се намирал на близо километър разстояние оттам.

Според полицейския доклад, китаристът съборил жената на земята, след което отишъл в задния двор на къщата.
 
След подадения сигнал за нападение, шерифите открили ПАТ, който се криел зад една близка ограда, но той отказал да се подчини на техните заповеди и дори се затичал към тях с нож в дясната си ръка. Органите на реда го арестували, след като го обездвижили с електрошоков пистолет (тийзър).
 
Срещу китариста на CANNIBAL CORPSE са повдигнати общо три обвинения, като гаранцията му е определена на 50 хиляди долара.
 
В момента, разследването на случилото се продължава, но вече е ясно и това, че докато полицаите осъществявали ареста, екип на пожарната се е борел с лумнал огън в дома на китариста. Пожарникарите успели да го овладеят след цял час, като действали много предпазливо, заради данни, че вътре в къщата имало огнестрелни оръжия и дори две армейски огнехвъргачки.
 
По този повод, О'БРАЙЪН отделно е разследван и от американското 'Бюро за контрол на алкохола, тютюна, огнестрелните оръжия и взривните вещества'.
 
CANNIBAL CORPSE обявиха в понеделник, че ще участват като подгряващи в американската част от прощалното турне на SLAYER.
 
 
Източник: blabbermouth.net