Церемония за поставяне на името 'НИКОЛА СТОЙНОВ' в студио 1

14 Декември 2018
news page

Най-интересното в спорта през 2018 ще бъде основната тема в предаването 'ДЖИТБОЛ' днес.

Редом с новия водещ - МИЛА СТОЯНОВА, в студиото ще бъдат е българските ТОП спортни журналисти и членове на семейството 'ДЖИТБОЛ' - ПЕТЪР ХЕРАКОВ, КАМЕН АЛИПИЕВ-КЕДЪРА, ЖЕЛЮ СТАНКОВ и ДАНЧО ГРОЗДАНОВ.

Те ще участват и в официалната церемония по поставяне на табелките с новото име на главното студио на радио ТАНГРА МЕГА РОК

Още в края на миналата седмица, на Никулден, екипът на радиото взе единодушно решението, то вече да се казва студио 'НИКОЛА СТОЙНОВ'.

Самият НИКОЛА е жив и здрав и в чудесна форма, а в началото на есента се оттегли в продължителна творческа почивка - за да пише книга и да снима нов филм за своя живот.  

Неговият принос като идеен двигател на най-хитовото ни предаване 'ДЖИТБОЛ' и изобщо като важен орган в организма радио ТАНГРА сега ще бъде допълнително объзсмъртен от новото название на Студио1.

"Първоначално искахме да назовем студиото 'НИКОЛА ПАНАЙОТОВ СТОЙНОВ', но беше твърде дълго, за да се събере на луксозните табели..." - издаде тайни от кухнята програмният директор на радиото - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ.

Задължително и всички, които присъстват на официалната церемония по поставяне на табелите днес да бъдат с чаши в ръце - и те ще бъдат.

Шоуто започва точно в 12:00!     

СТОЙНОВ е вторият персонаж от радиото, който приживе дава името си на обект с национално значение, след като преди близо 10 години стадионът на гордия ФъКъ 'ЧЕРНОЗЕМ' бе прекръстен на 'МОНИ ПАНЧЕВ АРЕНА'

Източник: RadioTangra.com