Започва Седмицата на DROPKICK MURPHYS по радио ТАНГРА МЕГА РОК

07 Януари 2019
news page

Това е Седмицата на DROPKICK MURPHYS по радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Ирландската банда от Бостън най-после ще направи пъривя си концерт в България - на 5 юни в столичния Зимен дворец на спорта, по покана точно на радиото. 

Билети с цена 65 лв вече можете да откриете в системите на www.Eventim.bg. www.EpayGo.bg и всяка каса на Easypay в страната. В самия ден ще се продават по 70 лв. 

Деца до 7 години нямат нужда от билет, но трябва да бъдат с придружител!!! 

И какво начало на новата 2019 - тази седмица по радиото ще се люлеем из дансинга с високо вдигнати чаши под звуците на тази забележителна група. 

С девет студийни албума зад гърба си, DROPKICK MURPHYS се наложиха като най-силната американска келтик пънк формация, като последният - '11 Short Stories of Pain & Glory' (2017) се оказа и най-успешният в цялата им над 20-годишна история.

Още през 2006, сингълът 'I'm Shipping Up to Boston' беше избран от МАРТИН СКОРСЕЗЕ за основно музикално парче в спечелилия 'Оскар' филм 'От другата страна' (The Departed) с Леонардо ди Каприо, Мат Деймън, Джак Никълсън и Марк Уолбърг и това изстреля DROPKICK MURPHYS в небесата, като направи групата още по-популярна. 

И все пак, DROPKICK MURPHYS предпочитат срещите с феновете си на живо - коцертите им са заредени с невероятна енергия - истински експлозивно шоу, в което публиката не спира да подскача, танцува и пее.

СЛУШАЙТЕ по радиото - специалните епизоди от поредицата DROPKICK MURPHYS - всеки ден в 7, 9, 13 и 15 часа БГ време.

ДИСКОГРАФИЯ:

Do or Die (1998)
The Gang's All Here (1999)
Sing Loud, Sing Proud! (2001)
Blackout (2003)
The Warrior's Code (2005)
The Meanest of Times (2007)
Going Out in Style (2011)
Signed and Sealed in Blood (2013)
11 Short Stories of Pain & Glory (2017)

Източник: RadioTangra.com