АЛЕКСАНДРА ЗЕРНЕР е вторият артист преди DREAM THEATER в София

15 Януари 2019
news page

Грандиозните DREAM THEATER идват това лято у нас за едно специално шоу в Зала 1 на НДК на 3 юли 2019. 

Както съобщихме, самите те настоятелно поискаха три български групи да се включат в него преди тях. Цялото събитие ще мине под надслов SOFIA DREAM FEST 2019, а първи на сцената ще се качат S T O P   T H E  S C H I Z O. 

Веднага след това ще започне шоуто на АЛЕКСАНДРА ЗЕРНЕР и нейната група. Мултиинструменталистката ЗЕРНЕР вече има зад гърба си 3 солови албума, последният от които излезе на 23 септември 2018. Става дума за изключително амбициозен проект – двоен концептуален албум с участието на много гост-музиканти.

Соловата кариера на АЛЕКСАНДРА започва през 2014, като за този кратък период досега, тя успява да получи признание от много имена в бранша, както и да стане артист на EMG Pickups, Kahler Tremolo Systems, Lizard Spit Care Products и на българската марка китари Univox.

В петък ще бъдат обявена и третата български групи, като и трите се включват с изричното одобрение на самите DREAM THEATER.

Билети ще откриете екслузивно в системата на www.Eventim.bg - ТУК

 

Концертът е част от летните фестивални участия на DREAM THEATER в Европа, които ще последват излизането на четиринайсетия им студиен албум - 'Distance Over Time'.

Билети ще откриете екслузивно в системата на www.Eventim.bg - ТУК

Източник: RadioTangra.com