За 50 години 'УУДСТОК' - организаторът пуска специална марихуана

01 Февруари 2019
news page

МАЙКЪЛ ЛАНГ - организатор на легендарния фестивал 'УУДСТОК' през 1969, има планове да пусне в продажба специална 'къстъм' серия канабис по повод 50-годишнината това лято.

Оригиналното място, където той прави фестивала преди половин век, се оказало ангажирано от други, които организират свое събитие по темата и поради тази причина, ЛАНГ е бил принуден да намери друго открито пространство, за да отбележи половин век от митичното тридневно стичане на групи и стотици хиляди публика.

Открил го на четири часа път от къщата си в Ню Йорк - в селцето Уоткисн Глен и неговата голяма състезателна писта за автомобили.
 
Там -  в периода 16-18 август ще се проведе 'Woodstock 50' и както съобщава Billboard, ЛАНГ вече преговарял с един от най-големите производители на марихуана в Южна Калифорния за разработването на специален сорт по повод фестивала.
 
Все още не е ясно кои са групите и артистите, които ще участват в него, но организаторът подчертава, че освен главната сцена, ще има и множество по-малки, на които ще бъде дадена възможност за изява и на различен тип артисти, комици, акустични изпълнения и други.
Източник: ultimateclassicrock.com