Новият столичен клуб 'MUSIC JAM' най-после отваря през март с 4 концерта

07 Февруари 2019
news page

Дългоочакваният нов столичен клуб 'MUSIC JAM' най-после ще отвори врати за публиката през март.

Той трябваше да още заработи през април 2017 с концерт на австралийската поп звезда НАТАЛИ ИМБРУЛИЯ, но забавянето на "някои довършителни работи" отложиха премиерата, както се оказва, с две години. 

Ето и официалното съобщение от Sofia Music Enterprises:

НАЙ-ПОСЛЕ... НАИСТИНА... НЯМА ШЕГА... 

След попроточило се непланирано конструктивно-творческо отлагане, след философско преглъщане на всички шеги по наш адрес... немислимото е ВЕЧЕ ФАКТ!

Клуб 'MUSIC JAM' отваря врати - и то с гръмотевичен трясък! Не едно и две, а цели ЧЕТИРИ ШОУТА, при това - в поредни дни - ще изпробват здравината на сцената, ефектите на осветлението и супер екрана, сръчността на бармани и персонал и най-вече - ентусиазма на феновете, които засипваха е-пощата ни с питания в последните седмици...

УНИКАЛНА КЛУБНА АТМОСФЕРА

В уютната, дискретна атмосфера на клуб 'MUSIC JAM' – при перфектна видимост към сцената от всички места и безупречна акустика – музикалното изживяване ще добие ново измерение за българските фенове и гостите ни от чужбина. Независимо от жанра, стила и изпълнителя.

Комфортът на клуба и добре балансираното меню ще правят всяка вечер незабравима за тези меломани, които успеят да се сдобият с билети. Редно е да уточним, че броят на местата ще варира в зависимост от жанра и конфигурацията на основното пространство. За сепаретата на VIP балкона наистина трябва да направите резервация навреме! 

НАЙ-РАЗНООБРАЗЕН РЕПЕРТОАР 

Още от първата си седмица клубът потвърждава заявката да бъде отворен за ВСИЧКИ ЖАНРОВЕ И СТИЛОВЕ, да предлага максимално разнообразна програма - от рок, метъл и блус, до техно, денс, поп, стендъп комеди и... каквото можете да се сетите - стига да е свежо, готино и никой да не скучае!

OPENING WEEK ПРОГРАМА 

27 март (сряда) - KAZKA
28 март (четвъртък) - THE CORRESPONDENTS
29 март (петък) - UDO
30 март (събота) - WE LOVE THE 90-IES: WHIGFIELD

БИЛЕТИ за четирите събития от откриващата седмица влизат в продажба в 10 сутринта утре, 8 февруари, в мрежата на www.Еventim.bg и в офиса на Sofia Music Enterprises и на касата на клуба.

 
Източник: sme.bg