МАЕСТРО МИСТЕРИЯ ви казва нещо важно за VIVALDI METAL PROJECT

12 Февруари 2019
news page

Сензационният VIVALDI METAL PROJECT се завръща у нас на 22 март 2019 (петък). След грандиозната премиера на своето електрическо шоу в Античния театър миналия септември - този път проектът на италианския пианист, продуцент и композитор МАЕСТРО МИСТЕРИЯ ще се представи и пред софийската публика - на един по-интимен концерт в клуб *MIXTAPE 5*.

Лидерът пусна и специално видеообръщение към феновете у нас (гледайте долу), в което напомня и за интересната игра, от която можете да спечелите VIVALDI METAL PROJECT богатства - безплатен пакет с обща стойност 100 евро.

Денят на новия концерт - 22 март не е избран случайно - той ще бъде в прослава на първия ден на пролетта и в центъра на програмата ще бъде 'The Four Seasons' - албумът, в който VIVALDI METAL PROJECT представят безсмъртната музика на ВИВАЛДИ - с метъл китари, но и с вокали. 

Билети с цена 40 лв ще откриете в системите на Eventim.bg и EpayGo.bg, както и на всяка каса на Easypay в страната. В самия ден ще бъдат по 45 лв.

Някои вече определят VIVALDI METAL PROJECT като "Наследниците на NIGHTWISH", не само защото плуват в бурните води на симфоничния метъл, но и заради връзката на българските музиканти в групата с първия учител по музика на финландските мега звезди - ПЛАМЕН ДИМОВ

 

Източник: RadioTangra.com