Гледайте новото видео на ЕКЗИТУС - 'Любов'

18 Февруари 2019
news page

ЕКЗИТУС най-после имат официално видео към песента 'Любов' - гледайте долу.

Песента се появи още в средата на октомври и се превърна в повод за един дълъг разговор в нашето студио с лидера АНДРО СТУБЕЛ за завръщането на групата след 16 години отсъствие.

Клипът е бил сниман още тогава на няколко места във и около София, но излизането му се забавило заради изгорял харддиск.

Започнахме към 5 часа сутринта, за да хванем изгрева и приключихме малко преди полунощ!” - разказва вокалистът ПЛАМЕН КИРКОВ.

Преживяването беше супер яко, защото за първи път снимахме с толкова голям екип – над 20 души участваха пред и зад камерата!” - допълва СТУБЕЛ.  

Режисьор е ЙОРДАН ТРОПЧИЕВ, а в една от главните роли виждаме - новата звезда на българското кино - ДАЯНА ХАНДЖИЕВА.

В края на 20-и и началото на новия век, ЕКЗИТУС бяха фактор в българската музика.

При това успяха да го направят с едва четири записани песни. Най-известната от тях - 'Сърцето ми от камък е' беше седмици наред на първо място в класацията на Рок радио ТАНГРА. Но и другите три станаха силно популярни - 'Да изтрием всяка болка и тъга' (1997), 'Нереален живот' (1999) и 'Тя иска само да я оставят на мира' (2001). 

През 2002, бандата се разпиля, като лидерът и автор на музиката и текстовете - АНДРО СТУБEЛ (китара) продължи самостоятелно, за да направи два солови албума, след това основа нова група - МИСКИНИТЕ и успоредно с това започна да работи като журналист. 

През 2016, СТУБЕЛ възражда името ЕКЗИТУС заедно с певеца и басист ПЛАМЕН КИРКОВ, а днес те вече имат и видео към новия си запис - песента 'ЛЮБОВ'

Източник: RadioTangra.com